OTVÁRACIE HODINY POČAS VEĽKEJ NOCI: www.domovarnnik.sk/otvaracie-hodiny-pocas-velonocnych-sviatkov

Kvasinky Lallemand Wildbrew Sour Pitch 11g

Kód: 8346471
Neohodnotené
€15 €12,50 bez DPH
Skladom (4 ks)

WildBrew Sour Pitch je vysoko výkonná a vysoko čistá baktéria mliečného kvasenia, pripravená k okamžitému použitiu, špeciáľne vybraná pre svojú schopnosť vyrábať širokú škálu kyslích pív. Produkuje monžstvo kyseliny mliečnej a zanedbateľné množstvo kyseliny octovej.

Detailné informácie

Podrobný popis

WildBrew Sour Pitch je vysoko výkonná a vysoko čistá baktéria mliečného kvasenia, pripravená k okamžitému použitiu, špeciáľne vybraná pre svojú schopnosť vyrábať širokú škálu kyslích pív. Produkuje monžstvo kyseliny mliečnej a zanedbateľné množstvo kyseliny octovej.

Dodáva vyvážený profil citrusové chuti a typický pre tradičné pívá ale aj pred moderné druhy pív. Ak je naočkovaný pri optimálnej teplote a v správnych podmienkach je to správny spôsob ako vyrobiť pivo s ušlachtilou kyslostou.

Po pridaní do mladiny rýchle klesá pH a celý proces môže trvať 24-48hod.

Odporúčame pre tieto typy pív: Berliner Weisse, Gose, Lambick, American Wild, Sour IPA a kyselá ovocná piva

Teplota kvasenia: 30-40°C

Dávkovanie: 11g na 20l mladiny

 

Návod k použitiu: 11g kvasiniek pridajte do sterilnej vody alebo mladiny v objeme 200ml a teplote 25-35°C.

Nechajte stáť 15-30min. Jemne zamiešajte a vlejte do fermentačnej nádoby.

Kvasinky môžete priamo nasypať napovrch mladiny vo fermentačnej nádobe vyššej ako 25-35°C. Nechajte stáť 30min. a potom zamiešajte mladinu a prevzdušnite.

Uchovávajte v suchu a chlade pri teplote 10°C.

,

Dodatočné parametre

Kategória: Suroviny na výrobu piva
Hmotnosť: 0.02 kg

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie