OTVÁRACIE HODINY POČAS VEĽKEJ NOCI: www.domovarnnik.sk/otvaracie-hodiny-pocas-velonocnych-sviatkov

Kvasinky Lallemand Wildbrew Sour Pitch 11g

Kód: 8346471
Neohodnotené
€15 €12,50 bez DPH
Skladom (2 ks)

WildBrew Sour Pitch je vysoko výkonná a vysoko čistá baktéria mliečného kvasenia, pripravená k okamžitému použitiu, špeciáľne vybraná pre svojú schopnosť vyrábať širokú škálu kyslích pív. Produkuje monžstvo kyseliny mliečnej a zanedbateľné množstvo kyseliny octovej.

Detailné informácie

Podrobný popis

WildBrew Sour Pitch je vysoko výkonná a vysoko čistá baktéria mliečného kvasenia, pripravená k okamžitému použitiu, špeciáľne vybraná pre svojú schopnosť vyrábať širokú škálu kyslích pív. Produkuje monžstvo kyseliny mliečnej a zanedbateľné množstvo kyseliny octovej.

Dodáva vyvážený profil citrusové chuti a typický pre tradičné pívá ale aj pred moderné druhy pív. Ak je naočkovaný pri optimálnej teplote a v správnych podmienkach je to správny spôsob ako vyrobiť pivo s ušlachtilou kyslostou.

Po pridaní do mladiny rýchle klesá pH a celý proces môže trvať 24-48hod.

Odporúčame pre tieto typy pív: Berliner Weisse, Gose, Lambick, American Wild, Sour IPA a kyselá ovocná piva

Teplota kvasenia: 30-40°C

Dávkovanie: 11g na 20l mladiny

 

Návod k použitiu: 11g kvasiniek pridajte do sterilnej vody alebo mladiny v objeme 200ml a teplote 25-35°C.

Nechajte stáť 15-30min. Jemne zamiešajte a vlejte do fermentačnej nádoby.

Kvasinky môžete priamo nasypať napovrch mladiny vo fermentačnej nádobe vyššej ako 25-35°C. Nechajte stáť 30min. a potom zamiešajte mladinu a prevzdušnite.

Uchovávajte v suchu a chlade pri teplote 10°C.

,

Dodatočné parametre

Kategória: Suroviny na výrobu piva
Hmotnosť: 0.02 kg