OTVÁRACIE HODINY POČAS VEĽKEJ NOCI: www.domovarnnik.sk/otvaracie-hodiny-pocas-velonocnych-sviatkov

MLADINA BETTER BREW INDIA PALE ALE 2,1KG

Kód: 3624
Neohodnotené
€17,55 €14,63 bez DPH
Skladom (4 ks)

Koncentrát na výrobu 23 l svetlého piva typu India Pale Ale.

Detailné informácie

Podrobný popis

K tomuto výrobku odporúčame prikúpiť 2 kg kvasného cukru (najlepšie dextróza).

Návod na použitie
1. Vyčistite a sterilizujte všetko vybavenie (kvasnú nádobu, hadičku, ..), s ktorým príde mladina do styku.
2. Odlepte sáčok s kvasinkami, ktorý sa nachádza na spodnej strane balenia, potom ho postavte na 15 minút do horúcej vody.
3. Opatrne otvorte balenie a nalejte koncentrát do kvasnej nádoby. Zvyšok, ktorý zostal v balení, prepláchnite horúcou vodou a vylejte tamtiež.
4. Prilejte 3 l vriacej vody, potom pridajte 1 kg dextrózy. Dobre premiešajte až do úplného rozpustenia.
5. Doplňte kvasnú nádobu celkom na 23 l za použitia studenej kohútikovej vody.
6. Dobre premiešajte, skontrolujte, či je teplota kvapaliny medzi 20 - 25 ° C, a potom prisypte kvasinky.
7. Nasaďte na nádobu veko s kvasnú zátkou naplnenou vodou, nechajte kvasiť cca 10 dní pri teplote okolo 20 ° C.

Uchovávanie v KEG sude
Akonáhle pivo Výkvasom stiahnite pivo hadičkou do čistého sterilizovaného KEGu. Pridajte 150 g dextróza a nechajte pri izbovej teplote 2 týždne, potom premiestnite cca na 5 dní do chladu kvôli sedimentáciu kvasiniek.

fľaše
Akonáhle pivo Výkvasom stiahnite pivo hadičkou (ideálne zakončenú stáčacie) do čistých sterilizovaných fliaš. Na jednu 0,5 l fľašu pridajte 3 g dextrózy a nechajte pri izbovej teplote 2 týždne, potom premiestnite cca na 5 dní do chladu kvôli sedimentáciu kvasiniek.

Zloženie Sladový a jačmenný extrakt, invertný cukor, chmeľ, pivovarské kvasinky.

Dodatočné parametre

Kategória: Suroviny na výrobu piva
Hmotnosť: 2.5 kg

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie